Loodgieter Gezocht?

Loodgieter Gezocht? Maak direct een afspraak. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of het opsporen van een lekkage. Bestel eenvoudig één van onze loodgieters voor al jouw water, gas en sanitair klussen in en om het huis.

Ventilator Installeren

Ventilator Installeren Bepaal vooraf waar u de ventilator  inst alleren. ​Houd hierbij rekening met de verschillende zone’s in de badkamer, de dikte van de wand, uitblaasmogelijkheden naar buiten, de lengte van het kanaal naar buiten en de diameter van de (bestaande) buis

Verstopping Ontstoppen

Verstopping Ontstoppen Zoekt u naar een ontstoppingsbedrijf om u te helpen met uw rioolproblemen, bijvoorbeeld een verstopte afvoer of rioolvliegjes in huis?

Sanitair Plaatsen

Sanitair Plaatsen The Golden Horn installatiebedrijf is in te zetten voor het sanitair plaatsen of demonteren van douches, toiletten en ander sanitair binnen Amsterdam en omgeving.

Sanitair Installeren / Vervangen

Sanitair Installeren / Vervangen The Golden Horn installatiebedrijf is in te zetten voor het sanitair installeren / vervangen of demonteren van douches, toiletten en ander sanitair binnen Amsterdam en omgeving.

Waterleiding Verleggen

Waterleiding Verleggen Waterleiding verleggen ​is niet voor iedereen weggelegd. Maar als u van uzelf weet dat u handig bent en goede hulp krijgt, is het een mooie doe-het-zelf klus. De reden om leidingen te verleggen kan bijvoorbeeld zijn dat u de keuken of badkamer gaat verbouwen. En tijdens de verbouwing kan er sprake zijn van een nieuwe inde…

Radiator Verplaatsen

Radiator Verplaatsen De radiator verplaatsen door een zelfde type radiator is natuurlijk het eenvoudigst. Heb je een ander model op het oog? Dan moet je niet alleen de radiator vervangen, maar ook de cv leidingen leggen.

WeCreativez WhatsApp Support
Hallo, hoe kunnen we je helpen?